Zálesácká výzva

Ať jsi sokol nebo nesokol, pojď se zúčastnit naší Zálesácké výzvy! O co jde?


Vytvořily (my cvičitelky) jsme pro vás 32 jednodušších i náročnějších výzev, které můžete v malých skupinách plnit v následujících třech týdnech. Vaším úkolem bude úspěšně splnit co nejvíce výzev, dokumentovat se u toho a pak důkazy poslat nám. 

Co považujeme za důkaz bude vždy upřesněno v závorce za zadáním výzvy. Důkazy jako budou například fotky a text, vkládejte očíslované (dle výzvy, ke které patří) do svého word souboru, který nám nejpozději poslední den Zálesácké výzvy nahrajete do sdíleného úložiště. Pokud splníte výzvu dokumentovanou videem, vložte video na úložiště pod jménem jednoho z členů týmů do příslušné složky (4.výzva, 19. výzva, 27. výzva).


Odměnou za plnění našich výzev vám mohou být například nové zážitky a dovednosti, pobyt venku na čerstvém vzduchu a společně strávené chvíle s přáteli. 

Přihlásit se můžete v dvoučlenných nebo rodinných týmech. Stačí napsat na email jsem.zalesak@gmail.com jména a rok narození členů týmu a my si vás zapíšeme. Na email, z kterého se přihlásíte, vám pošleme seznam výzev a udělíme vám přístup k již zmíněnému úložišti (Disk).

Takže si to shrneme.
Od 19.4.2021 do 9.5.2021 probíhá Zálesácká výzva, která se skládá z 32 úkolů. Úkoly budete plnit buď v dvoučlenných nebo rodinných týmech. Důležitá je dokumentace! Důkazy o splnění výzvy napíšete a vložíte do word souboru, který nejpozději 9.5.2021 (včetně) nahrajete na sdílené úložiště. Pokud bude důkaz video, nahráváte jej samostatně do správné složky na sdílené úložiště. Přihlásit se můžete kdykoliv, i v průběhu naší Zálesácké výzvy. Stačí napsat jméno a rok narození členů týmu na email jsem.zalesak@gmail.com

Za pořadatelky Hana Straková

Příspěvek byl publikován v rubrice Sportovní akce a jeho autorem je Jiří Borek. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.