Pozvánka na Silvestrovský běh 2021

Běhat se bude, apokalypse navzdory!

Stejně jako loni řádí zákeřná nemoc, ale stejně jako loni nás nezastaví! Silvestrovský běh v Lomničce proběhne stejnou formou jako loni – tedy v „módu self service“ …

Jste tedy srdečně zváni. Trasa bude připravena, čas si změříte a zapíšete a všichni společně budeme doufat, že v roce 2022 si to dáme konečně zase se společným vyhlášením.

Loni jste se ptali na pokladničku pro dobrovolné vstupné, tu letos přidáme 🙂 A taky si můžete odnést úplně boží propisku s logem silvestrovského běhu!

A ještě jedna drobná změna. Na popud jednoho z Vás zavádíme závodnickou novinku. Pokud si chcete zazávodit s ostatními napřímo, dostavte se na 14:00 startovní čáru. V tradičním čase proběhne neorganizovaný závod.

Detaily akce

  1. běž, kdy Ti to vyhovuje, tedy na Silvestra mezi 10. a 16. hodinou (hromadný start, ani vyhlášení nebude)
  2. jsi strůjcem svého štěstí a časoměřičem zároveň, změříš si svůj čas a zapíšeš ho na výsledkovou listinu. Ta bude viset na dveřích Sokolovny.
  3. letos máme speciální kategorie, vyber si jednu z nich
    1. Běžel/a jsem a měřil/a jsem
    2. Běžel/a jsem a čas jsem odhadnul/a
    3. Asi jsem běžel/a, ale čas je přesný
  4. vyfoť se a fotku nám pošli na info@sokollomnicka.cz
  5. vedle výsledkové listiny bude list na vzkazy, něco nám napiš, za pár let to bude skvělá vzpomínka.
  6. trať bude skoro stejná (možná i značená), bude o kousek delší, start a cíl bude na stejném místě, takže určitě padne traťový rekord (a ten se nepromítne do historických tabulek). Trasu najdeš tady https://mapy.cz/s/luhalulalu (v Tišnově je to letos až čtvrtou ulicí doleva – Družstevní)
  7. za traťový rekord u tebe máme flašku slivovice (díky!)
  8. výsledkovou listinu řádně vydezinfikujeme a výsledky zpracujeme a vyvěsíme na www.sokollomnicka.cz.

Sokol Lomnička přeje pěkný svátky a hepyňůjír!!

Příspěvek byl publikován v rubrice Sportovní akce a jeho autorem je Jiří Borek. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.