Za ztraceným pokladem pánů z Lomnice

Vydejte se s námi na dobrodružnou výpravu za bájným, ztraceným pokladem pánů z Lomnice. Čeká nás nebezpečná a napínavá cesta nehostinnou zimní krajinou. Na konci cesty se nám snad podaří ukořistit onen bájný poklad a jeho nalezení pak společně oslavíme velkým vánočním večírkem!

Pěší výlet o délce 10 kilometrů s přespáním (místo přespání je tajné, prozradíme jen, že jde o vytápěnou budovu).

Začátek: 17.12. 2022 v 10:20–10:30 u sokolovny v Lomničce nebo u sokolovny v Tišnově (každý si může vybrat-prosíme, napište nám to do přihlašovacího mailu)
Konec: 18. 12. 2022 v 10:30 u sokolovny v Lomničce
Na výšlap: vlastní jídlo na celý den (večeře a nedělní snídaně zajištěna), pití, pláštěnku, turistickou, nepromokavou obuv, oblečení a batoh dle počasí
Na spaní: spací pytel, hygienické potřeby, oblečení na převlečení, polštář, plechový nebo termo hrníček — tyto věci bude možné zanechat ráno v sokolovně a na místo přespání budou dopraveny


Délka výletu je odhadovaná na 10 km náročnějším terénem, zvažte prosím, zda je vaše dítě fyzicky dostatečně zdatné. Preferovaný věk 10+.
Cena: 250 Kč

Platbu prosíme uhradit převodem na účet č.:115 – 819 368 0247 / 0100
do poznámky prosím napište: zálesák a jméno dítěte
Děti přihlašujte na emailu: jsem.zalesak@gmail.com do 15.12.2022 (do mailu napište jméno dítěte a uveďte, jestli bude vyrážet z Lomničky nebo z Tišnova)

Příspěvek byl publikován v rubrice Sportovní akce a jeho autorem je Jiří Borek. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.