Silvestrovský běh 2013 (přidána fotogalerie)

Stejně jako v předchozích 15 letech jsme společně oslavili konec roku běžeckým závodem. Ano, tentokrát již pošestnácté startovní výstřel opět zazněl na Silvestra ve dvě.

A 53 běžců a běžkyň se vydalo na tradiční šestikilometrovou trať z Lomničky do Tišnova a přes Železné zpět. Oněch 53 přihlášených zajistilo nový rekord v počtu startujících a tak se náš běh rok od roku utěšeně rozrůstá. Počasí bylo letos ryze běžecké. 3 stupně nad nulou, vysoká vlhkost a navíc hustá mlha naštěstí chvíli před startem závodu ustoupila.

Startovnímu poli potřetí v řadě dominoval Michal Glier z Doubravníka (21:17) před pětinásobným vítězem Petrem Ondrouškem z Čebína (22:50) a těsně třetím Pavlem Váňou tentokráte v barvách Cyklosportu Veselovský (22:53).

Mezi muži v kategorii M40 zvítězil Pavel Klepárník z Tišnova (25:07) před tradičními účastníky, druhým Bořivojem Chromým (25:16) běžícím za Betford a třetím Karlem Zourkem z Bedřichovic (25:38).

Nejrychlejší ženou letošního ročníku byla Jitka Zwienerová z AK Olymp Brno (26:11). Na druhém místě v kategorii doběhla Renata Glierová z Doubravníka (27:58) a na místě třetím Markéta Havlátová z AK Tišnov (29:03).

Výsledková listina

Fotogalerie od Michala Beneše

Přejeme Vám vše nejlepší v novém roce a nechť Vám zdraví slouží alespoň tak, abychom se mohli 31. prosince 2014 ve 14 hodin opět potkat na startu 17. ročníku našeho běhu!

Příspěvek byl publikován v rubrice běh, Sportovní akce a jeho autorem je Jiří Borek. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.